YHTEISTYÖKUMPPANIT

Liittymällä jäsenyritykseksemme saat käyttöösi parhaat mahdolliset suurimpien valmistajien ja maahantuojien ammattikäyttöön tarkoitut siivoustuotteet.

 

Vuosisopimukset takaavat sellaisen hankintahintason, johon yksinyrittäjä ei muuten pystyisi. Tästä on myös etuja siivouspalveluasiakkaillemme.

Toimimme laboratorioiden, julkisen ja yksityisen terveydenhuollon, eläinten hyvinvoinnin, ammattisiivouksen ja keittiöhygienian aloilla.
 
Asiakkaitamme ovat ympäristö- ja terveydenhuoltolaboratoriot, yliopistolliset sairaalat ja keskussairaalat ja eläinten hyvinvoinnin ja puhtauden ammattilaiset.
 
Tarkempia tietoja Berner Pron tuotteista ja palveluista löydät osoitteesta www.berner.fi/pro

Ecolab on globaali johtaja vesi-, hygienia- ja energiateknologiassa sekä palveluissa. 47 000 työntekijäämme yli 170 maassa tekevät päivittäin töitä auttaakseen yrityksiä tekemään maailmastamme puhtaamman, turvallisemman ja terveellisemmän ympäristöä ja kestävää kehitystä kunnioittaen.

Me Ecolabilla uskomme siihen että parhaita tuloksia saavutetaan asiantuntijuutta ja huipputeknologiaa yhdistäen. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti ja henkilökohtainen asiakkaittemme palvelu on meille avainasemassa. Liiketoimintamallimme yhdistää teknologian ja informaation käytännön palveluun ja koulutukseen, minkä avulla saadaan aikaan pysyvää kehitystä.

Ecolab palvelee monenlaisia markkinoita: asiakkaitamme ovat muun muassa ruokapalveluiden tarjoajat, majoituspalvelut, terveydenhuolto, toimitilapalvelut, siivousliikkeet, elintarviketeollisuus ja ammattipesulat. Toimitamme asiakkaillemme tehokkaimpia ja toimivimpia ratkaisuja niin siivoukseen, elintarvikehygienian ylläpitoon ja infektioiden torjuntaan kehittämällä jatkuvasti uusia, innovatiivisia tuotteita ja annostelujärjestelmiä.


 Puhtaus jonka tunnet
 
Kemvit Oy on suomalainen yritys saaden erityistä kiitosta toimivista tuotteista, edullisista hinnoista, joustavuudesta ja toimitusvarmuudesta. Kehitämme ja valmistamme itse tuotteet Pohjanmaalla niin nestemäisinä kuin jauhemaisina - myös pyykkipulverit! Tuotemerkkimme on KW ja valikoimamme laaja käsittäen mm ammattisiivouksen, henkilöhygienian, tekstiilihuollon sekä  elintarviketeollisuuden tuotteet.

 
Nyt kehitämme tuoteilmettämme: ammattimaiset, selkeät ja informoivat etiketit. QR-koodi vie käyttäjän suoraan käyttöturvatiedotteelle tai lisäinformaation juureen. Myös Joutsenmerkki tulee käyttöön sitä tarvitseville. Innostu sinäkin meistä ja lähde kehittyvän tuotemerkin matkaan. KW = Kotimainen Waihtoehto
 

Pohjoismaiden Monituote Oy – jo yli 35 vuotta muovialan tukkukauppaa.

Pohjoismaiden Monituote Oy on vuodesta 1983 muovialalla toiminut maahantuontiliike ja tukkukauppa.

Toimisto- ja varastotilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Kokkolassa.

Päätuotteitamme ovat jätesäkit, roskapussit, biopussit, erilaiset elintarvikepussit, pakastepussit, kauppakassit, rullakassit ja -pussit sekä kiristeet, mutta tarvittaessa etsimme ja toimitamme sen mitä asiakas muovista haluaa! Meiltä myös säkit ja pussit asiakkaan omilla mitoilla ja vahvuuksilla!


Tekstiilipalvelujen vahva ja osaava ammattilainen
 
Lindström on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1848. Jatkuvan ja pitkäjänteisen kehitystyön tuloksen yrityksestämme on kasvanut tekstiilipalvelujen osaava ja monipuolinen ammattilainen, joka vahvistaa asiakkaidensa yrityskuvaa
tekstiilien ja puhtauden keinoin. Tarjoamme ratkaisuja tilojen sisustamiseen sekä työpukeutumiseen ja suojautumiseen työturvallisuuden ja yritysilmeen näkökulmasta. Toimimme yli 20 maassa Euroopassa ja Aasiassa.
 
Katsomme kokonaisuutta
 
Matto- ja hygieniapalvelumme avulla saat kiinteistösi ilmeen ja siisteyden pitkäkestoisesti kuntoon. Siksi emme pelkästään toimita vain mattoja lattialle ja laitteita seinälle, vaan tarjoamme tarpeesi mukaisia ratkaisuja. Lindströmiltä saat tinkimätöntä kokonaispalvelua ammattitaidolla.
 
 
 
 

Mäntän tehtaalla valmistamme Serla-, Lambi- ja Katrin-tuotteita, asiakkaidemme omia tuotemerkkejä sekä ruoanlaittopaperia SAGA -tuotteisiin.
 
Kuluttajatuotteemme on suunniteltu koko perheelle ja jokaiseen talouteen. Lambin ja Serlan tuoteperheistä löydät kattavan valikoiman wc- ja talouspapereita sekä käsipyyhkeitä eri tarpeisiin.
 
Katrin tuotevalikoimaan kuuluvat käsipyyhkeet, wc-paperit, kasvopyyhkeet, lautasliinat ja teollisuuspyyhkeet sekä annostelijat, saippuat ja lisävarusteet suurtalouksille ja ammattilaiskäyttöön.
 
SAGA -valikoimaan kuuluvat monikäyttöiset ruoanlaitto- ja leivinpaperit, eväspussit ja muut tuotteet, joiden avulla ruoanlaitto ja leivonta on helppoa ja innostavaa niin suurissa ammattikeittiöissä ja leipomoissa kuin kotonakin.