JÄSENYRITYKSET

Tarjoamme siivouspalveluita yrityksille 45- vuoden rautaisella kokemuksella. Olemme luotettava ja vakavarainen perheyritys nyt jo toisessa sukupolvessa.

Olemme tarjonneet ammattitaitoista siivouspalvelua asiakkaillemme jo vuodesta 1973 alkaen.

Asiakkaisiimme kuuluu pääkaupunkiseudulla liike- ja tuotantotiloja, pankkeja, asianajotoimistoja, sekä eri alojen toimistoja, joilla kaikilla on korkeat laatu- ja luotettavuuskriteerit.

Yhteystiedot: puh. 0405 463 546, beki@beki.fi


Olemme v. 1986 lähtien toiminut salolainen perheyritys.

Kuulumme Siivousykkösten kattavaan ketjuun. Suunnittelemme asiakkaalle yksilöllisen, toimivan ja asiakaskohtaisesti mitoitetun siivousohjelman, joka tarjoaa parhaan mahdollisen lopputuloksen asiakkaan erityistarpeita kuunnellen. Voimme siis räätälöidä siivouksen sinulle sopivaksi. Omaamme tietoa ja osaamista laidasta laitaan. Yrityksessämme toimii lisäksemme 14 työntekijää, jotka ovat osaavia ja motivoituneita työhön.

Yhteystiedot: puh. 0400 469 622, kari.areva@cleanones.fi, kotisivu, Facebook


Cleantime Oy on vuonna 1989 perustettu siivousalan yritys, joka toimii Turun talousalueella.

Olemme keskittyneet yritysasiakkaisiin, joiden tarpeita palvelemme niin konttori-, myymälä- kuin erilaisissa teollisuuden tuotantotiloissakin.

Yhteystiedot: puh. 02 274 25 55, etunimi.sukunimi@cleantime.fi


Ab Costacalida Oy on puhdistus ja toimitilapalveluissa luotettava kumppanisi Länsi-Uudellamaalla. Olemme jo vuodesta 1989 hoitaneet sujuvasti toimistot, majoitusliikkeet, tuotantolaitokset, koulut, myymälät, taloyhtiöt ym. muut kohteet. Siivoamme myös yksityiskodit, mökit ja kakkoskodit.

Yhteystiedot: puh. 040 521 9277, office@costacalida.fi, kotisivu, Facebook


Tuotamme siivouspalveluja Jyvässeudulla tassun verran tasokkaammin.

Meillä on aito halu ja päämäärä tuottaa asiakkaillemme sopimuksen mukaista ja laadukasta siivouspalvelua. Haluamme kehittää siivouksen ihan uuteen ulottuvuuteen. Reilu ja rehti meininki seuraa toimintaamme ja ajatusmaailmaamme läpi jokaisen tekemisemme.

Tulemme panostamaan erityisesti henkilöstön perehdytykseen ja sitouttamiseen. Jatkuva yrityksen ja sen henkilöstön kehittäminen ja kehittyminen ovat ydinasioita onnistuneeseen liiketoimintaan ja henkilöstön hyvinvointiin.Innostunut, koulutettu ja laatutietoinen henkilöstö on meidän tärkein voimavaramme. Näillä varmistamme toiminnan tehokkuuden ja kilpailukyvyn säilymisen.


JiKo Oy on vuonna 2002 perustettu vaasalainen, toimitusjohtaja Jyrki Kallislahden omistama siivousalan palveluyritys, joka tuottaa laadukasta siivouspalvelua yrityksille, yhdistyksille, julkishallinnollisille yhteisöille sekä kotitalouksille.

Toimimme Vaasan, Seinäjoen ja Kokkolan talousalueilla, yrityksemme työllistää keskimäärin 60 henkilöä. Liikevaihtomme on vuonna 2017 noin 1,3 M€.

Yhteystiedot: 010 320 1100, info@jiko.fi, kotisivu

 


Puhdasta Osaamista Pohjanmaan Lakeuksilta.

Palvelemme asiakkaitamme pitkällä kokemuksella.

Sitoutuneita siivousalan ammattilaisia on tiimissämme kolmisenkymmentä.  Paikallisena yrittäjänä olemme sinua lähellä, sinua varten.

Asiakkaamme ovat yrityksiä erilaisilta liike-elämän aloilta. Siivouskohteitamme ovat toimistot, kaupat, pankit, hotellit ja taloyhtiöt.

Erityisosaamisaluettamme ovat tehdas- ja tuotantotilat.Ota yhteyttä ja pyydä tarpeisiisi räätälöity siivoustarjous.

Yhteystiedot: 0500 336 363, lpp@lakeudenpp.fi, kotisivu

 


Leenan Puhdistuspalvelu Oy tarjoaa monipuolista ja asiantuntevaa palvelua sekä yrityksille, yhteisöille että kotitalouksille.

Siivouspalvelumme etsii parhaiten sopivat ratkaisut puhtaan ja viihtyisän työ- tai palveluympäristön luomiseksi.

Verkkokaupastamme saat lisäksi laadukkaat puhdistusvälineet ja -aineet sekä -koneet ja -paperit niin toimiston kuin kodinkin tarpeisiin.

Yhteystiedot: puh. 0103 870 570

 


Olemme asiallemme omistautunut puhtauspalveluiden tuottaja Vihdin Nummelasta.

Olemme tuottaneet puhdasta jälkeä asiakkaillemme jo vuodesta 2002.

Toimintamme perustuu hyvin tehtyyn työhön ja palveluasenteeseen.

Yhteystiedot: 02 900 19 290, info@lindaclean.fi


Meranti on oululainen, puhtausalan tunnustettu ammattilainen. Toimialueena on Oulun talousalue. Meranti on perustettu 1989.

Toimimme laatu- ja ympäristöjärjestelmän kontrollin mukaisesti. Meranti luo yli 85 osaajan voimin viihtyisiä ja terveellisiä työ- ja asuinympäristöjä laadukkailla puhdistusmenetelmillä.

Palvelullamme edistämme puhtaampaa sisäilmaa ja tätä kautta ihmisten parempaa hyvinvointia. Kiinteistönomistajille osaamisemme näkyy esimerkiksi pintojen parempana kuntona ja kestävyytenä - näin korjausten ja uusintainvestointien tarve vähenee.

Palvelumuodot: toimitilasiivous, taloyhtiösiivous, rakennussiivous ,kotisiivous, graffitien poisto ja pintojen ennaltasuojaus, kattojen ja julkisivujen pesut, reach & Wash –ikkunapesu, yläpölyjen poisto, lattioiden pinnoitus Dr Schutz -menetelmällä, viiden Tähden Mattohuolto.

Yhteystiedot: puh. 0208 333 150 , meranti@meranti.fi tai etunimi.sukunimi@meranti.fi, kotisivu


Tuotamme laadukkaita siivouspalveluita pääkaupunkiseudun yrityksille!

Yhtiön nuoresta iästä huolimatta olemme kyenneet saavuttamaan valtavaa menestystä, asiakaslähtöisen ja laadukkaan palvelumme johdosta!

Yhtiömme perusperiaate on että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme, jotta he ovat motivoituneita pitämään hyvää huolta myös asiakkaistamme.

Kuulumme Luotettava kumppani järjestelmään ja olemme ansainneet vuosittain Kauppalehti Oy:n tutkimus ja analyysiyksikkö, Balance Consultingin menestyjä luokituksen sekä Bisnode Finland Oy:n AAA:n laatuluokituksen vuodesta 2012 lähtien.

Moneksilaisiin lukeutuu noin 55 siivousalan ammattilaista!

Organisaatiomme toimintaa ohjaava yksikkö koostuu tiiviistä 7-hengen työryhmästä joka on tuottanut laadukkaita siivousalan palveluita yhdessä jo noin 30-vuoden ajan.

Annamme kunniasanamme että meidät tavoittaa aina kun siihen on tarve!

Yhteystiedot:  puh. 040 737 1339, pirjo.merta@moneks.fi, kotisivu

 


Puhtopojat Oy on jo vuodesta 1983 ollut siisteyden ja puhtauden asialla.

Yrityksemme toimenkuvaan ovat alusta asti kuuluneet siivouspalvelut ja siivousaineiden ja –tarvikkeiden myynti.

Siivouspalvelussamme on parikymmentä alan ammattilaista.

Siivoustarvikkeita toimitamme ympäri Suomen.

Yhteystiedot: puh. 040 551 0449 tuomas.pyykkonen@puhtopojat.fi, kotisivu


SHP-Palvelut Oy tuottaa puhtauspalveluja Satakunnan ja Pirkanmaan talousalueelle. Kotipaikkamme on Kankaanpää. Toimintamme on lähtenyt liikkeelle siivouspalveluiden tuottajana vuonna 1978 ja tekstiilihuoltopalveluiden tuottajana vuonna 1985, nimillä Sata-Hämeen Puhdistus ja Sata-Hämeen Pesula.
 
Tuotamme ylläpito- ja perussiivouspalveluja lähinnä erilaisille yrityksille sekä julkistaloudelle.
Tekstiilihuoltopalveluja niin omatekstiilipesuja kuin vuokrapalveluja julkiselle sektorille sekä erilaisille yrityksille, kuten terveydenhuollonlaitoksiin, hotelleihin sekä teollisuudelle.
 
Palveluksessamme on 48 puhtausalan ammattilaista.
 
Meille tärkeitä arvoja on tuottaa luotettavaa, laadukasta ja palvelevaa laatua.
 
Yhteistiedot: puh. 010 213 31730, etunimi.sukunimi@shppalvelut.fi, kotisivu, Facebook

iivous-Norppa Oy on vuodesta 1992 lähtien toiminut, monipuolisia siivouspalveluita tarjoava yritys Lappeenrannassa.

Olemme vahvasti paikallinen toimija, jonka palvelun keskiössä on asiakas.

Meille tyytyväinen asiakas on tärkein asia ja siksi panostamme aina työn laatuun. Sen takaa ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö yhdistettynä laadukkaisiin työvälineisiin.

Yhteystiedot: puh. 040 531 4855, toimisto@siivousnorppa.fi


Suomen Markkina-Ala Oy on täyden palvelun siivoustalo. Saman katon alta löydät kaiken siivoukseen liittyvän.

Olemme toimineet Porissa vuodesta 1990. Palvelemme asiakkaitamme jo usean vuosikymmenen kokemuksella siivousalalta.

Yrityksemme sijaitsee Tapionkadulla kaupungin keskustassa. Siellä toimii sekä yrityksemme toimisto että myymälä.

Asiakaskeskeisyys ja laatu ovat Suomen Markkina-Ala Oy:n toiminnan peruslähtökohdat. Siksi varma ja luotettava palvelu on meille kunnia-asia.

Asiakkainamme ovat mm. taloyhtiöt, rakennusliikkeet sekä julkiset että yksityiset laitokset ja yritykset.

Yhteystiedot: puh. 02-633 9398, markkina.ala@pp.inet.fi

 


Vammalan Siivoushuolto tuottaa ammattitaitosta palvelua kotitalouksille ja yritysasiakkaille, heidän tarpeisiinsa räätälöityjä sopimus- ja kertasiivouksia.

Ammattitaitomme perustuu vankkaan kokemukseen, osaavaan henkilökuntaan sekä erilaisten tilojen, pintamateriaalien sekä puhdistusaineiden ja siivousvälineiden tuntemukseen.

Vammalan Siivoushuolto Oy on perustettu 1989. Alun alkaen toiminta on lähtenyt liikkeelle Vammalan Kiinteistöhuollon nimissä 1979. Tällä hetkellä yritys työllistää n. 20 henkilöä.

 
 Yhteystiedot: puh. 03 511 2316, kotisivu, Facebook