JÄSENYRITYKSET


Olemme v. 1986 lähtien toiminut salolainen perheyritys.

Kuulumme Siivousykkösten kattavaan ketjuun. Suunnittelemme asiakkaalle yksilöllisen, toimivan ja asiakaskohtaisesti mitoitetun siivousohjelman, joka tarjoaa parhaan mahdollisen lopputuloksen asiakkaan erityistarpeita kuunnellen. Voimme siis räätälöidä siivouksen sinulle sopivaksi. Omaamme tietoa ja osaamista laidasta laitaan. Yrityksessämme toimii lisäksemme 14 työntekijää, jotka ovat osaavia ja motivoituneita työhön.

Yhteystiedot: puh. 0400 469 622, kari.areva@cleanones.fi, kotisivu, Facebook


Cleantime Oy on vuonna 1989 perustettu siivousalan yritys, joka toimii Turun talousalueella.

Olemme keskittyneet yritysasiakkaisiin, joiden tarpeita palvelemme niin konttori-, myymälä- kuin erilaisissa teollisuuden tuotantotiloissakin.

Palveluksessamme on noin 120 siivoojaa ja 10 toimihenkilöä. Kuluneella tilikaudella yrityksen liikevaihto oli noin 2,6 miljoonaa euroa.


Ab Costacalida Oy on puhdistus ja toimitilapalveluissa luotettava kumppanisi Länsi-Uudellamaalla. Olemme jo vuodesta 1989 hoitaneet sujuvasti toimistot, majoitusliikkeet, tuotantolaitokset, koulut, myymälät, taloyhtiöt ym. muut kohteet. Siivoamme myös yksityiskodit, mökit ja kakkoskodit.

Yhteystiedot: puh. 040 521 9277, office@costacalida.fi, kotisivu, Facebook


Dastia-Siivous Oy tuottaa ylläpito- ja perussiivouspalveluita yritysasiakkaidensa toimitilakiinteistöissä sekä Pääkaupunkiseudulla että valtakunnallisesti. Yrityksen tavoitteena on luoda pitkäaikaisia, monipuolisesti ja kattavasti asiakkaan tarpeita vastaavia puhtauspalvelusopimuksia. Dastian erityisosaamista ovat myymäläsiivous, ravintolasiivous sekä muiden toimi- ja tuotantotilojen siivouspalveluiden tuotannon suunnittelu ja toteutus.
 
Dastian toiminta on kehittynyt yli 20 vuoden aikana samojen kantavien arvojen - avoimuus, inhimillisyys ja rehellisyys - ympärille kuin tänäkin päivänä. Yrityksen kantava voimavara ovat sen noin 150 työntekijää, yhteistyökumppaneiden laaja verkosto sekä ennen kaikkea molemmin puolinen luottamus asiakkaiden kanssa. Vuonna 2015 Dastia palveli yli 200:ssa asiakaskohteessa valtakunnallisesti ja yrityksen liikevaihto oli 3,4 miljoonaa.
 
Yhteystiedot: puh. 09 3509 7000, myynti@dastia.fi tai etunimi.sukunimi@dastia.fi


JiKo Oy on vuonna 2002 perustettu vaasalainen, toimitusjohtaja Jyrki Kallislahden omistama siivousalan palveluyritys, joka tuottaa laadukasta siivouspalvelua yrityksille, yhdistyksille, julkishallinnollisille yhteisöille sekä kotitalouksille.

Toimimme Vaasan, Seinäjoen ja Kokkolan talousalueilla, yrityksemme työllistää keskimäärin 60 henkilöä. Liikevaihtomme on vuonna 2017 noin 1,3 M€.

Yhteystiedot: 010 320 1100, info@jiko.fi, kotisivu

 


Puhdasta Osaamista Pohjanmaan Lakeuksilta.
 
Palvelemme asiakkaitamme pitkällä kokemuksella. 
Sitoutuneita siivousalan ammattilaisia on tiimissämme kolmisenkymmentä.  Paikallisena yrittäjänä olemme sinua lähellä, sinua varten.
 
Asiakkaamme ovat yrityksiä erilaisilta liike-elämän aloilta. Siivouskohteitamme ovat toimistot, kaupat, pankit, hotellit ja taloyhtiöt.
 
Erityisosaamisaluettamme ovat tehdas- ja tuotantotilat.Ota yhteyttä ja pyydä tarpeisiisi räätälöity siivoustarjous.
  
Yhteystiedot: 0500 336 363, lpp@lakeudenpp.fi, kotisivu
 Meranti on oululainen, puhtausalan tunnustettu ammattilainen. Toimialueena on Oulun talousalue. Meranti on perustettu 1989 ja liikevaihto tilikaudella 2015 oli 2,5 milj.€. Toimimme laatu- ja ympäristöjärjestelmän kontrollin mukaisesti, joka täyttää ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 vaatimukset. Meranti luo yli 85 osaajan voimin viihtyisiä ja terveellisiä työ- ja asuinympäristöjä laadukkailla puhdistusmenetelmillä. Palvelullamme edistämme puhtaampaa sisäilmaa ja tätä kautta ihmisten parempaa hyvinvointia. Kiinteistönomistajille osaamisemme näkyy esimerkiksi pintojen parempana kuntona ja kestävyytenä - näin korjausten ja uusintainvestointien tarve vähenee.

Palvelumuodot: toimitilasiivous, taloyhtiösiivous, rakennussiivous ,kotisiivous, graffitien poisto ja pintojen ennaltasuojaus, kattojen ja julkisivujen pesut, reach & Wash –ikkunapesu, yläpölyjen poisto, lattioiden pinnoitus Dr Schutz -menetelmällä, viiden Tähden Mattohuolto

Oheistuotteet: Packexe-suojat, Purell ja GOJO- käsihygieniatuotteet

Yhteystiedot: puh. 0208 333 150 , meranti@meranti.fi tai etunimi.sukunimi@meranti.fi, kotisivu


Tuotamme laadukkaita siivouspalveluita pääkaupunkiseudun yrityksille!

Yhtiön nuoresta iästä huolimatta olemme kyenneet saavuttamaan valtavaa menestystä, asiakaslähtöisen ja laadukkaan palvelumme johdosta!

Yhtiömme perusperiaate on että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme, jotta he ovat motivoituneita pitämään hyvää huolta myös asiakkaistamme.

Kuulumme Luotettava kumppani järjestelmään ja olemme ansainneet vuosittain Kauppalehti Oy:n tutkimus ja analyysiyksikkö, Balance Consultingin menestyjä luokituksen sekä Bisnode Finland Oy:n AAA:n laatuluokituksen vuodesta 2012 lähtien.

Moneksilaisiin lukeutuu noin 55 siivousalan ammattilaista!

Organisaatiomme toimintaa ohjaava yksikkö koostuu tiiviistä 7-hengen työryhmästä joka on tuottanut laadukkaita siivousalan palveluita yhdessä jo noin 30-vuoden ajan.

Annamme kunniasanamme että meidät tavoittaa aina kun siihen on tarve!

Yhteystiedot:  puh. 040 737 1339, pirjo.merta@moneks.fi, kotisivu

 Puhtopojat Oy on jo vuodesta 1983 ollut siisteyden ja puhtauden asialla.

Yrityksemme toimenkuvaan ovat alusta asti kuuluneet siivouspalvelut ja siivousaineiden ja –tarvikkeiden myynti.

Siivouspalvelussamme on parikymmentä alan ammattilaista.

Siivoustarvikkeita toimitamme ympäri Suomen.

Yhteystiedot: puh. 040 551 0449 tuomas.pyykkonen@puhtopojat.fi, kotisivu


Raahen Monisiivous Oy on vuonna 1983 perustettu siivousalan yritys. Toimialueenamme on Raahen, Siikajoen ja Pyhäjoen alueet.
Palvelemme pääasiassa yritysasiakkaita monella eri sektorilla.
 
Yrityksen liikevaihto on noin 1,9 miljoonaa. Meillä työskentelee noin 60 työntekijää.
 
Yhteystiedot: puh.  08 223 1776, etunimi.sukunimi@monisiivous.com, kotisivu, Facebook

SHP-Palvelut Oy tuottaa puhtauspalveluja Satakunnan ja Pirkanmaan talousalueelle. Kotipaikkamme on Kankaanpää. Toimintamme on lähtenyt liikkeelle siivouspalveluiden tuottajana vuonna 1978 ja tekstiilihuoltopalveluiden tuottajana vuonna 1985, nimillä Sata-Hämeen Puhdistus ja Sata-Hämeen Pesula.
 
Tuotamme ylläpito- ja perussiivouspalveluja lähinnä erilaisille yrityksille sekä julkistaloudelle.
Tekstiilihuoltopalveluja niin omatekstiilipesuja kuin vuokrapalveluja julkiselle sektorille sekä erilaisille yrityksille, kuten terveydenhuollonlaitoksiin, hotelleihin sekä teollisuudelle.
 
Palveluksessamme on 48 puhtausalan ammattilaista.
 
Meille tärkeitä arvoja on tuottaa luotettavaa, laadukasta ja palvelevaa laatua.
 
Yhteistiedot: puh. 010 213 31730, etunimi.sukunimi@shppalvelut.fi, kotisivu, FacebookVammalan Siivoushuolto tuottaa ammattitaitosta palvelua kotitalouksille ja yritysasiakkaille, heidän tarpeisiinsa räätälöityjä sopimus- ja kertasiivouksia.

Ammattitaitomme perustuu vankkaan kokemukseen, osaavaan henkilökuntaan sekä erilaisten tilojen, pintamateriaalien sekä puhdistusaineiden ja siivousvälineiden tuntemukseen.

Vammalan Siivoushuolto Oy on perustettu 1989. Alun alkaen toiminta on lähtenyt liikkeelle Vammalan Kiinteistöhuollon nimissä 1979. Tällä hetkellä yritys työllistää n. 20 henkilöä.

 
 Yhteystiedot: puh. 03 511 2316, kotisivu, Facebook