VALTAKUNNALLISTA PALVELUA

Valtakunnallista palvelua - paikallisesti ja lähellä sinua

 

kartta

Valtakunnallista puhtauspalvelua

 

Yksilöllisiä ratkaisuja, yrittäjähenkistä- ja ammattitaitoista paikallista puhtauspalveluja S1 ketjun kautta kattaen koko Suomen.

 

verkostoPalveluverkosto

 

S1 Puhtauspalvelu-ketjun siivousliikkeiden sijainnit kartalta löytyvät Palveluverkosto kohdasta. Kartasta klikkaamalla pääset toimipaikkojen esittelysivulle. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa, siitä S1 Puhtauspalveluketju pitää huolen.

Palvelua ympäri Suomen

Yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä n. 20 alan pientä ja keskisuurta yrittäjää, jotka yhdessä muodostavat lähes koko maan kattavan peiton.

Meille on tärkeää tuntea asiakas ja asiakkaan tarpeet, sekä tuottaa luotettavaa, ammattitaitoista ja yrittäjähenkistä paikallista palvelua. S1 ketjun osakasyrittäjät tekevät tiiviisti yhteistyötä. Siivoamme useissa sadoissa yrityksissä ympäri Suomen. Kaikilla yrityksillä on vahva ammattitaito ja vakiintunut asema omalla toimialueellaan sekä kymmenien vuosien kokemus yrityksien puhtauspalveluiden tuottamisesta. Kattava palveluverkosto takaa asiakkaille laadukkaan ja kilpailukykyisen palvelun koko maassa.

Siivouksen mitoittamisessa meille kaikille on tärkeää, myydä asiakaskohteeseen, kohdennettua palvelua, oikein mitoitettuna ja asiakkaan haluamalla laatutasolla. Siivousta oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Mitataan oikeaa laatua ja asiakas maksaa vain tehdystä työstä. Näin syntyy yhteinen laatuprofiili ja käsitys lopputuloksesta. Ketjulla on yhteinen siivouksen laatu-ja ympäristöjärjestelmä.

Puhdaspalveluiden lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaista puhtauspalvelua eli kauttamme on saatavana siivousoheistuotteet kuten, vaihtomatot, hygieniatuotteet, -paperituotteet ja erilaiset annostelulaitteet niille.

Jäsenyritykset ovat alansa ammattilaisia, joita yhdistää perheyrityksen motivaatio ja hyvä paikallistuntemus.